Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Wycofanie kredytu... Problemy nadchodzą na mnie.

Napisany przez x3Resoluti
Cześć drogie forum,

niedawno złożyłem wniosek o kredyt w dwóch bankach.
1. Targobank
2. SKG

Łącznie złożono wniosek o 36 000 euro. 18 000 z tej kwoty to refinansowanie.

Po dobrych 10 dniach skontaktowała się ze mną SKG. Potwierdzony kredyt (tylko potwierdzenie - bez wypłaty)
Tego samego dnia nagle zobaczyłem na moim koncie, że Targobank wypłacił pieniądze bez potwierdzenia czy czegoś w tym rodzaju.

Niestety, dzień wcześniej złożyłem wypowiedzenie w Targobanku. Gdy pieniądze znalazły się na koncie, oczywiście zadzwoniłem do SKG i powiedziałem im, że inny bank okazał się szybszy. Do Targobanku wysłałem faks z odwołaniem mojego odwołania.

Wiele głupich zbiegów okoliczności. Zwłaszcza, że wcześniej kilka razy kontaktowałem się z Targobankiem i próbowałem dowiedzieć się o postępach... bez skutku.

Ważna uwaga: Moje odwołanie w Targobanku było bez podpisu. Teoretycznie powinno być nieważne.

Moim celem jest zatrzymanie kredytu w Targobanku, aby uniknąć dużych bólów głowy. Przecież przeprowadzono refinansowanie. Jak inaczej miałbym spłacić te kwoty?....

Czy istnieje szansa, że moje kredyt znowu przyjmie moje główne bank?... Co robić, jeśli nie?...

Oczywiście, Targobank otrzymał pisemne odwołanie od odwołania. Ponadto moje odwołanie nie zostało podpisane.

Jak inaczej mam spłacić 18 000 euro, które zostały refinansowane....

Naprawdę spieprzone.

Ktoś ma rady?

Re: Wycofanie kredytu... Problemy nadchodzą na mnie.

Napisany przez bruno68
Teraz x3Resoluti,

po prostu zapłać, jak uzgodniono! Wszelkie inne działania wiążą się tylko z większymi kosztami i nerwami!

To takie proste!

I jeszcze jedno, gdzie jest umowa pożyczki i inne dokumenty, które są obowiązkowe?

Dostaliście pieniądze, bądźcie z tego zadowoleni i spłacajcie teraz długi!

Natychmiast cofnijcie wniosek o pożyczkę w SKG, ale proszę nie za pomocą faksu ani e-maila, a listem poleconym z potwierdzeniem odbioru!

bruno68

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata