Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Całkowite koszty związane z zaciągnięciem kredytu ratalnego.

Napisany przez ADMCI4
Ponieważ obecnie znajduję się w trudnej sytuacji finansowej, najprawdopodobniej nie będę miał innego wyboru, jak wziąć kredyt. Po porównaniu obciążenia odsetkami różnych ofert, przyjaciel zwrócił moją uwagę na to, że oprócz odsetek z kredytem mogą być związane również inne koszty. Czy ktoś może mi powiedzieć, jakie dodatkowe koszty mnie mogą spotkać i jak mogę je dowiedzieć się z góry? Dzięki, pozdrawiam Alexej

Napisany przez MThiemann
Cześć Alexej, podczas składania wniosku o kredyt ratalny mogą pojawić się dodatkowe opłaty za prowizję oraz składkę na tzw. ubezpieczenie salda długu. Jednakże te koszty powinny być już uwzględnione i podane w dostępnych ofertach. Jeśli chcesz otrzymać dodatkowe oferty porównawcze, możesz znaleźć je na mojej stronie internetowej w dziale Porównanie kredytów ratalnych online. Możesz tam porównać ze sobą aż 10 banków jednocześnie i wybrać najkorzystniejszą opcję. Pozdrawiam M. Thiemann

Napisany przez ADMCI4
Cześć Alexej83! Większość banków pobiera opłaty manipulacyjne, które faktycznie różnią się pod względem wysokości. Musisz zapytać w bankach. Pozdrowienia, Pszczelarz

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata