Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy mogę opłacić rachunek Advanzia Mastercard z konta mojej dziewczyny?

Napisany przez Marcel33
Dobry wieczór. Mam następujące pytanie: Chciałbym w tym miesiącu opłacić moje rachunki Advanzia także raz za pomocą mojej dziewczyny. Oczywiście sprawdziłem FAQ i tam jest napisane: Ważne jest, abyś z zasady przelał pieniądze z własnego konta, w przeciwnym razie, zgodnie z luksemburskimi przepisami dotyczącymi zapobiegania praniu pieniędzy, będziemy musieli poprosić Cię o pełną identyfikację, na przykład poprzez procedurę PostIdent. Jeśli przesłałeś nam kopię dowodu tożsamości i dokonałeś co najmniej jednej wpłaty z własnego konta, to kolejne przelewy mogą być dokonywane z konta osób trzecich. Procedura PostIdent jest stosowana w przypadku braku własnego konta, z którego mogliby Państwo dokonać przelewu. Jednakże wydaje mi się to lekko sprzeczne, ponieważ na górze jest wspomniane o z zasady z własnego konta, ale niżej, gdy już przesłano kopię dowodu tożsamości i dokonano wpłat z własnego konta, jest to dopuszczalne. Kopię dowodu tożsamości, prawdopodobnie trzeba przesłać w momencie składania wniosku (szczerze mówiąc, już dokładnie tego nie pamiętam), a ja mam tę kartę od ponad 7 lat, co oznacza, że już dokonałem wielu wpłat z własnego konta. Dlatego moje pytanie. Czy ktoś wie więcej na ten temat, albo miał z tym do czynienia i może wiedzieć, czy to zadziała bez problemu?

Napisany przez ZehWeh
Dlaczego nie prosisz swojej dziewczyny, żeby przelała ci pieniądze na twoje konto, a potem przelać je dalej na konto Advanzia?

Napisany przez Marcel33
Ponieważ jakiś czas temu straciłem pracę i obecnie korzystam z zasiłku socjalnego. Większa wpłata od mojej przyjaciółki na moje konto tylko spowodowałaby problemy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata