Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Wycofać się z RSV / Zachować pożyczkę

Napisany przez wegwerfacc
Cześć,

Kilka dni temu wziąłem kredyt w Santander. Do tego zostałem zmuszony do uiszczenia składki na RSV, którą chciałbym teraz odwołać. Według mojego zrozumienia umowy kredytowej, nie jest to kredyt powiązany, ponieważ nie finansuje niczego. Chciałbym zapytać, czy mogę po prostu odwołać RSV i nadal zachować pożyczkę? ponieważ to są dwa osobne umowy. W umowie kredytowej stoi również: Czy - wymaganie ubezpieczenia kredytu lub - skorzystanie z innego dodatkowego świadczenia związane z umową kredytową jest konieczne dla udzielenia kredytu w ogóle lub zgodnie z przewidzianymi warunkami umowy? NIE

(Okres wypowiedzenia wynosi 30 dni)

Proszę o odpowiedź i będę wdzięczny za każdą informację!

Z poważaniem.

Re: Wycofać się z RSV / Zachować pożyczkę

Napisany przez bruno68
To tylko pomoc dobrej rady prawnika!

Powiązanie dwóch umów musi być zawarte tylko w jednej umowie, sprawdź umowę kredytową! Co mówi oprocentowanie rzeczywiste w stosunku do oprocentowania nominalnego?

Ale jak już wspomniałam, skonsultuj się z prawnikiem.
Skoro skierowali się Państwo do banku Santander, znajdują się Państwo w trudnej sytuacji ekonomicznej! Tani to jest co innego, ale wtedy wynik w bazie danych kredytowej musi wynosić 98% lub więcej.
bruno68

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata