Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: VWL w spółdzielni mieszkaniowej Saxonia.

Napisany przez CaroLa
Cześć ludzie,
czy ktoś ma jakieś nowsze doświadczenia z wypłatami?
W zeszłym roku dowiedziałem się, że po zakończeniu muszę jeszcze czekać 5,5 roku, aby otrzymać moje środki likwidacyjne w ratach (przez rok), ale od wpłaconej kwoty będzie odjętych 60%. (Udział w stratach), a o oprocentowaniu już w ogóle nie ma mowy.
Teraz odbywa się walne zgromadzenie, podczas którego zarząd i rada nadzorcza mają zostać zwolnieni z odpowiedzialności za 2023 rok z 3,4 milionami strat.
Czy istnieje już zbiorowy pozew, czy ktoś zna prawnika, który już się tym zajmuje?

Napisany przez bruno68
No cóż, VaroLa, temat jest stary, istniała lub istnieje również w tym kwestia, mieszkanie spółdzielcze Saxonia z roku 2009, czyli problem jest znany od 15 lat! Strona główna Finansowanie - kredyty, Pożyczki Ogólne kredyty Spółdzielnia Mieszkaniowa Saxonia To smutne, że straciłeś pieniądze, ale nie rzucaj kolejnych pieniędzy za straconymi! Pozwól, że wreszcie ktoś inny poprowadzi Cię w poszukiwaniach, kogo można pociągnąć do odpowiedzialności za upadłość nowego oszczędzania, bez kosztów adwokackich. bruno68

Napisany przez CaroLa
Cześć Bruno68,
wiem, że były już starsze posty na ten temat, dlatego też pytanie o najnowsze ustalenia.
Czy zgadzasz się - by ktoś cię pouczył z trzeciej ręki - ? Oczywiście, jak i kiedy?

Napisany przez ZehWeh
W przypadku Bruno należy zachować szczególną ostrożność. Możesz samodzielnie sprawdzić, co tak naprawdę zamieszcza na forum, zanim się z nim zaangażujesz!

Napisany przez CaroLa
Dziękuję za wskazówkę

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata