Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szukam kredytodawcy na kwotę 7 000 €.

Napisany przez Schmatze
Cześć wszystkim,

szukam kogoś, kto może mi osobiście bardzo pomóc.

Szczerze mówiąc, poprzez błędy w mojej przeszłości zaciągnąłem długi, które znacząco utrudniają mi obecne życie.
Pod względem zawodowym teraz stoi mi dobrze i zarabiam około 3.000€ netto, jednak konieczne rzeczy nie mogą zostać zrealizowane z powodu wpisów do SCHUFA.

Aby w krótkim okresie czasu móc pozwolić sobie na używane auto, szukam osoby, która pożyczy mi 7.000€. Kwotę tę spłaciłbym w ratach miesięcznych po 500€ plus odsetki.
Gotów jestem udostępnić zaświadczenia o zarobkach oraz wszystkie inne niezbędne dokumenty.

Może tutaj znajdzie się ktoś, kto mógłby mi pomóc i dodatkowo trochę zarobić. Wszystkie pytania dotyczące tego tematu odpowiem otwarcie i szczerze.

Dziękuję za uwagę!

Napisany przez 2titan1981
Tak jak w przypadku setek innych tematów, bez szybko dostępnych zabezpieczeń nie znajdziesz nikogo, kto da Ci pieniądze. Przyjaciele, rodzina, bank lub pracodawca - oni są adresatami, do których możesz się zwrócić.

Napisany przez Schmatze
Mam to, nie martw się. Myślę, że większość osób, które tutaj ogłaszają, już wykorzystała swoje możliwości.

Napisany przez 2titan1981
Łatwo przyswajalne byłyby przedmioty, które można natychmiast przekształcić w pieniądze, najlepiej zanieść je do lombardu, gdzie otrzyma się maksymalnie 50% ich wartości, a następnie pamiętać o ich wykupieniu.

Napisany przez ZehWeh
Kiedy wyczerpujesz swoje możliwości, musisz zaakceptować rzeczywistość, że nikt nie udzieli ci (poważnego) kredytu. Do dziś nie rozumiem, skąd ci ludzie biorą przekonanie, że w internecie istnieją prywatni i poważni pożyczkodawcy, którzy tylko czekają, aby pomóc ludziom w kłopotach finansowych. To wydaje się być czystym życzeniem!

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Schmatze
jaka jest Twoja historia kredytowa?
czym się zajmujesz zawodowo?
Ta reklama nie działa.
W internecie nie ma prywatnych inwestorów, nigdy ich nie było.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata