Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Szczęśliwego Nowego Roku i dziękuję Salamander.

Napisany przez ADMCI4
Czas na refleksję i czas na wdzięczność. Codziennie korzystam z tego portalu giełdowego, jakby to było najnormalniejsze rzecz na świecie. Gdy wspominam czasy w Borsalinie i wyobrażam sobie psychoterroryzm, jaki mnie ogarnął podczas moich pierwszych kroków w świecie giełdowym, czuję się tutaj bardzo dobrze i prawie jak w domu. Dziękuję Salamandrowi za udostępnienie tego portalu - w czasach tylko i wyłącznie czerpania zysków, doceniam to jeszcze bardziej. Widzę wysiłek, jaki włożyłeś w to i bardzo to doceniam. Dziękuję również wszystkim profesjonalistom za ich wpisy, to właśnie one nadają życie tej platformie - podziwiam waszą wiedzę fachową i kompetencje! Życzę wszystkim udanego początku nowego roku, a światowi pokoju. Gerri

Re: Szczęśliwego Nowego Roku i dziękuję Salamander.

Napisany przez webmaster
Gerri pisze: Czas refleksji i czas wdzięczności. Codziennie korzystam z tego portalu giełdowego jakbym to było najbardziej oczywiste na świecie. Gdy wspominam czasy w Borsalino i wyobrażam sobie psychoterroryzm, który mnie ogarnął podczas moich pierwszych kroków w świecie giełdowym, czuję się tutaj bardzo dobrze i już prawie jak w domu. Dziękuję Salamanderowi za udostępnienie tego portalu - w czasach, kiedy liczy się tylko zysk, doceniam to jeszcze bardziej. Widzę wysiłek, którego podejmujesz w związku z tym, i bardzo to doceniam. Dziękuję również wszystkim profesjonalistom za ich wkłady, to właśnie one ożywiają tę platformę - podziwiam waszą wiedzę fachową i kompetencje! Życzę wszystkim udanego startu w nowym roku i światu pokoju. Gerri
Dziękuję za komplement, Gerri. Cieszę się, że mój portal przyczynia się do spełnienia Waszych codziennych wymagań. Faktycznie, w dzisiejszych czasach nie jest oczywiste, że świadczy się darmowe usługi internetowe. Jednak dla mnie koszty nie są zbyt duże. Staram się po prostu udostępniać na portalu najważniejsze informacje, linki i wykresy. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i udanego roku giełdowego w 2006 roku. Salamander

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata