Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Opłaty za prowadzenie konta w Sparkassen są tańsze niż w bankach?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, nigdy wcześniej nie korzystałem z forum, ale teraz potrzebuję pomocy. Od dłuższego czasu mam konto osobiste w banku, za które dotychczas nie musiałem płacić opłat. Jednak wiosną 2010 roku kończę moje szkolenie i z tego co wiem, będę musiał zapłacić normalne opłaty za prowadzenie konta. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy konta osobiste w Sparkassen są tańsze niż w bankach? W takim razie chciałbym zmienić bank. Cieszę się z odpowiedzi! Miłego wieczoru i pozdrowienia, ArLo

Napisany przez labyfan
Na czym Pan/Pani zależy przy prowadzeniu swojego konta osobistego? Czy preferuje Pan/Pani bank stacjonarny oferujący również doradztwo osobiste, czy może bank internetowy, który zazwyczaj działa tylko online?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ArLo23, generalnie nie można jednoznacznie powiedzieć. Sparkassen nie są już takie tanie. Najtańsze są banki internetowe, ale oczywiście nie mają one bezpośredniej obsługi klienta na miejscu. Kochanie

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata