Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Umowa oszczędnościowa mieszkaniowa jako tania forma inwestycji kapitału na modernizację.

Napisany przez ADMCI4
Dzień dobry. Nie jestem zbyt doświadczony w korzystaniu z forów, ale spróbuję. Mamy Dom jednorodzinny z lat 60., w którym w najbliższym czasie trzeba będzie przeprowadzić różne modernizacje. Chcielibyśmy teraz trochę zaoszczędzić na ten cel. Mamy konto oszczędnościowe budowlane, które jednak przynosi bardzo niskie oprocentowanie. Czy mimo to jest to polecane, jeśli na przykład za około sześć lat będziemy musieli wymienić dach, czy lepiej oszczędzać w inny sposób? Dziękujemy z góry, J.G.

Re: Umowa oszczędnościowa mieszkaniowa jako tania forma inwestycji kapitału na modernizację.

Napisany przez ADMCI4
Cześć, to zależy od tego, jak wysoka jest miesięczna wpłata oszczędnościowa i czy mają Państwo prawo do otrzymywania dodatków od pałodnika oraz premii budowlanej. Musielibyście to najpierw ustalić. Pozdrowienia, Thilo0411

Napisany przez C. Andreas
Cześć, sprawdźcie koniecznie Zwolnienie lekarskie na Dom. Mogę to polecić każdemu właścicielowi domu, niestety Mój porównywarka budżetowa KV dla domu

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata