Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt dla trudnego przypadku/pożyczka prywatna

Napisany przez Rashno
Cześć drodzy Forumowicze, Mój przypadek jest niestety dość skomplikowany: jeszcze 1,5 roku temu prowadziłem własną działalność gospodarczą. Niestety wszystko zakończyło się fiaskiem -> Hartz4. Obecnie nie otrzymuję już wsparcia od państwa. Obecnie to moich rodziców mnie utrzymuje, ponieważ po zakończeniu działalności gospodarczej przechodziłem trudny okres osobisty. W tym czasie zaniedbałem także otwarte rachunki i teraz wszystko się skumulowało, każdy chce pilnie odzyskać swoje pieniądze. Problem polega na tym, że moi rodzice nie dysponują taką kwotą i nie mogą już uzyskać kredytu od banku na swoją działalność. Moje życie mogłoby się poprawić, gdybym miał możliwość skonsolidowania długów, ponieważ presja ta bardzo mnie obciąża. Ale skąd to zdobyć? Banki nie wchodzą w grę. Google wyrzuca tysiące dostawców i pośredników, ale do tej pory nie słyszałem o żadnym udanym przypadku. Smava i Auxmoney są jeszcze do wypróbowania, ale to wszystko. Nie mam też problemów z lichwiarzami lub podejrzanymi dostawcami oferującymi zawyżone odsetki, jeśli faktycznie dostałbym tam pieniądze. Jednak do tej pory nie znam żadnego takiego dostawcy. Przykre jest, że kwota 7000€ mogłaby w ciągu 2 lat przywrócić moje życie na właściwe tory. Inni ludzie mają znacznie większe długi. Ale jak to osiągnąć? Może ktoś tutaj ma złotą radę. Ze względu na moją trudną sytuację jestem także gotów zaakceptować wyższe odsetki. Ważne jest dla mnie tylko to, aby otrzymać pieniądze rzeczywiście i szybko, bez żadnych opłat wstępnych (do tej pory opłaty wstępne, według Google, zazwyczaj były oszustwem bez rzeczywistego wypłacenia). Dziękuję za przeczytanie! Rashno

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata