Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: ABO Abacho AG

Napisany przez ADMCI4
Cześć i najpierw wszystkim udanego nowego roku. Mam znowu pytanie do naszych specjalistów. Właśnie obejrzałem akcje Abacho. Ta sprawa rusza jak rakieta. Wygląda na to, że dlatego, że Open Market Report zalecił ją do sprzedaży i już dodał ją do portfela inwestycyjnego. Co myślicie... czy znowu jestem za późno, żeby się przyłączyć, czy mimo ogromnego wzrostu kursu nadal warto to zrobić? Pozdrowienia Goose

Napisany przez 2cybercrash
Większość z nas po prostu nie jest profesjonalistami, co stanowi dużą różnicę, ponieważ chcemy/musimy osiągnąć zysk. Jako dobra radę mogę ci, cybervir, po prostu polecić: sprawdź trochę szrotową spółkę, zanim ruszy jak rakieta, wtedy wszystkie pytania same się rozwiążą. Czy w ogóle pamiętasz, co to był Nowy Rynek?

Napisany przez ADMCI4
Tak, to właśnie było pytanie. Czy to jest akcja na śmietnik? Nie sądzę, żeby wszystko, co kiedyś było na New Market, automatycznie było dziś na śmietnik. Wystarczy spojrzeć na branżę IT. Co do twojego pytania: Tak, pamiętam, co to był Nowy Rynek albo nadal jest. Ja także należałem do osób, które kilka lat temu mocno oberwały. Mimo to nie ignoruję po prostu tej branży. Google itp. udowadniają, że za dobrym pomysłem kryje się wiele potencjału. Pytanie tylko, jak szybko nastąpi IPO albo jak szybki jest wzrost w porównaniu z ogólną sytuacją przedsiębiorstwa i gospodarki. W każdym razie uważam, że prognoza jest interesująca, chociaż bardzo obciążona ryzykiem. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata