Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Przyznawanie kredytu także po wcześniejszych problemach z płatnościami.

Napisany przez ADMCI4
Cześć, niestety w bardzo młodym wieku nie zawsze udawało mi się wszystko tak dobrze ogarnąć, w tym moje finanse. Często miałem trudności z utrzymaniem się w limicie debetu, co skutkowało częstymi zwrotami na moim koncie osobistym. Teraz jednak, mając stałą pracę i czekając na dziecko, znalazłem się w zupełnie nowej sytuacji życiowej. Z uwagi na wiele koniecznych zakupów, które teraz przed nami, chciałbym ubiegać się o kredyt. Które banki są znane z tego, że są tolerancyjne wobec wcześniejszych problemów z płatnościami?

Napisany przez MThiemann
Cześć kotku, Czy wiesz, czy jakiekolwiek nieprawidłowości w twoich płatnościach zostały wpisane do Schufy? Zwroty odpraw na twoim koncie bieżącym zazwyczaj tam nie są zaznaczane, dlatego bank, który teraz udziela ci kredytu ratalnego, prawdopodobnie o tym nie będzie wiedział. Jeśli nie jesteś pewien, zaleca się złożenie wniosku o informacje własne z Schufy pod adresem: https://www.meineschufa.de/?site=8_1 kosztuje to jednorazowo 7,80 EUR i zostanie wysłane do Ciebie pocztą. Wtedy będziesz miał już wcześniej pewność. Jeśli w Schufie nie ma żadnych negatywnych informacji, to zdecydowanie warto rozważyć złożenie wniosku o kredyt ratalny. Chętnie pomogę w tym lub po prostu skorzystaj z porównywarki kredytów ratalnych na mojej stronie internetowej: Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez ADMCI4
Czy nie chciałbyś najpierw pójść do swojego banku i porozmawiać z doradcą klienta? Jeśli zobaczy, że wpływa wystarczająco dużo pieniędzy, być może udzieli Ci również mniejszej pożyczki.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata