Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Epoka

Napisany przez richard100
W artykule natknąłem się na temat Div. Rendite na temat E-On. Wygląda nieźle... :lol: Jednak to, co mnie zniechęca, to spojrzenie na wykres. Najwyższy w historii, to przynosi ryzyko spadku...? Czy ktoś ma jeszcze jakieś zdanie na temat tej pozycji. Jeszcze w górę czy raczej w dół? Dywidenda na pewno kusi. Pozdrowienia, Rich Eon: Prezent bożonarodzeniowy wart miliardy euro Dla antycyklików pozostaje przynajmniej nadzieja, że akcje T-Aktie mają dużo do zrobienia w 2006 roku. Większość jednak łowców dywidend skoncentrowała się w okresie przedświątecznym głównie na akcjach dostawcy energii Eon. Koncern ogłosił, że cały dochód ze sprzedaży Degussa do RAG w wysokości około 3 miliardów euro zostanie w całości przekazany akcjonariuszom: akcjonariusze mogą liczyć na jednorazową dywidendę specjalną w wysokości 4,25 euro na Walnym Zgromadzeniu w dniu 5 maja.

Napisany przez 2cybercrash
Już bardzo dobrze sobie radzi, alternatywa dla RWE, pod względem analizy technicznej znajduje się na górnej granicy kanału trendu. Wartość PE wynosi zdrowe 13. Czy akcje z branży energetycznej nadal będą modnym wyborem? Czy wszystko będzie przebiegać sprawnie, jak dotąd? Pozostaje na liście obserwowanych, być może nie jest to idealny moment na zakup?

Napisany przez richard100
I czy państwo nie ingeruje zbyt mocno w kształtowanie cen. Czytałem, że różne wnioski o podwyżkę cen zostały odrzucone w różnych krajach. :cry: Pozdrowienia od Vive la France. Pozdrowienia, Rich

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata