Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Kupować produkty i odsprzedawać!

Napisany przez ADMCI4
Obecnie jestem bezrobotny i zastanawiam się nad tym, aby hurtowo nabywać tekstylia tanio w handlu, a następnie odsprzedawać je za droższą cenę przez internet. Czy mogę utrzymać się z takiego handlu? Jakie są moje szanse? Czy w ogóle jest to dozwolone? Pozdrowienia Jimi

Napisany przez ADMCI4
Cześć Jimi, właściwie nie ma przeszkód, abyś handlował tekstyliami. Nie powinny to być dokładnie produkty markowe (ochrona dystrybucji), ponieważ mogą one być trudne nawet prawnie. Doświadczenie odgrywa oczywiście dużą rolę w takiej działalności biznesowej. Główne pytanie, nad którym powinieneś się zastanowić, to: Czy spełniasz odpowiednie warunki? Czy posiadasz wykształcenie w tym obszarze, na przykład jako handlowiec czy w księgowości. Zalecam skontaktowanie się z Izbową Przemysłowo-Handlową w celu uzyskania porady. Pozdrowienia Weingard

Napisany przez sknelson13
Cześć, gdy zaczynałem działalność gospodarczą, również nie miałem łatwo. Niedawno uczestniczyłem w seminarium, które bardzo mi pomogło. Teraz patrzę na pewne rzeczy z innej perspektywy. Praktyczne wdrożenie pod opieką firmy szkoleniowej spowodowało stabilizację i wzrost moich obrotów. Co chcę tym tak naprawdę powiedzieć, to że jeśli zamierzasz rozpocząć własną działalność, polecam również uczestnictwo w tym seminarium. Oto link do firmy: IFP Institut für Persönlichkeitsentfaltung - Startseite

Napisany przez Chen
Cześć Jimi, Ta idea zdecydowanie zasługuje na rozważenie, zawsze lepsze jest działanie, niż bezczynność. Jak sugerują moi poprzednicy, skonsultuj się z odpowiednimi osobami i dowiedz się, czy istnieje możliwość uzyskania wsparcia finansowego ze strony państwa dla Twojego planu. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata