Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Wybór akcji oparty na badaniach.

Napisany przez ManfredBali
Jestem fanem preferowanych sektorów i szukam dobrych akcji, solidnych i wysoko ocenianych. Czy jest zainteresowanie tą informacją, czy mam ją dla siebie? W razie zainteresowania mogę zaproponować interesujące amerykańskie tytuły, z informacją, w które z nich sam inwestuję. Oczywiście istnieją także inne kryteria decyzyjne (Street Talk), ale uważam, że takie informacje minimalizują ryzyko. (Bez akcji typu penny stocks) Pozdrowienia z Bali Manfred ****************************** Aktualne wyniki bazy danych (tylko tytuły amerykańskie), ale prawdopodobnie obowiązujące na całym świecie: In/Out of Favor Poniższe tabele wskazują, które sektory przemysłowe, kapitalizacje rynkowe i style inwestycyjne są obecnie preferowane lub niepreferowane w obecnym środowisku rynkowym. Opierają się one na ilościowej analizie ostatnich wyników giełdowych. Sektor Preferowane Dobra trwałe Usługi konsumenckie Energia Usługi publiczne Technologia Neutralne Podstawowe gałęzie przemysłu Towary kapitałowe Dobra konsumpcyjne niemające charakteru trwałego Finanse Opieka zdrowotna Różne Transport Niepreferowane brak

Re: Wybór akcji oparty na badaniach.

Napisany przez ADMCI4
Narzędzie, które pozwala skanować otwarte serwery proxy, w tym serwery HTTP i Socks. https://www.checkproxy.net

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata