Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy podatkowe, takie jak podatek od zysków kapitałowych, podatek dochodowy od kapitału, podatek od nieruchomości i wiele innych.

Re: Czy można teraz już określić ulgi podatkowe w 2010 roku?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim. Myślę, że to kompetentne forum jest właściwym miejscem na moje pytanie. Około dwa dni po ogłoszeniu przez rząd, że w przyszłym roku planuje obniżyć podatki, znalazłem w internecie kalkulator wynagrodzeń na rok 2010 i obliczyłem swoje wynagrodzenie netto. Czy możliwe jest, że planowane ulgi podatkowe zostały już uwzględnione w kalkulatorze wynagrodzeń w tym momencie? Miałem około 90 euro więcej netto przy takiej samej pensji i takich samych warunkach jak w tym roku. Yeggman

Napisany przez ADMCI4
to w zasadzie nie może być prawdą, ponieważ te zapowiedziane ulgi podatkowe są na razie tylko planami, które muszą jeszcze być uzgodnione.

Napisany przez ADMCI4
Jak podatnicy mogą uzyskać więcej netto w 2010 roku? Istnieją następujące możliwości: emigracja lub więcej pracy na czarno

Napisany przez ADMCI4
Lenistwo jest tu nagradzane. Pracowitość jest karana.

Napisany przez ADMCI4
Kiedy i jak mogę wpisać kwotę wolną od podatku na karcie podatkowej? Czy muszę wypełnić wniosek o ulgę podatkową? Czy można pobrać wniosek online?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata