Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Odpowiedzialność za korzystanie z karty kredytowej partnera.

Napisany przez ADMCI4
Cześć, potrzebuję pilnej informacji. Dwa miesiące temu mój chłopak nagle się ze mną rozstał. W tej sytuacji oczywiście nie myślałam o jakichkolwiek kartach kredytowych. Jako główny posiadacz karty, zauważyłam teraz na rachunku, że nadal on płacił swoją kartą. Ponieważ obecnie nie mamy kontaktu, nie jest łatwo mi dostać się do tej karty. Czy mimo to muszę ponosić koszty, czy mogę się temu przeciwstawić? Serdeczne pozdrowienia Kohlmeise

Re: Odpowiedzialność za korzystanie z karty kredytowej partnera.

Napisany przez ADMCI4
Kohlmeise pisze: Dzień dobry, pilnie potrzebuję informacji. Dwa miesiące temu mój chłopak nagle się ode mnie oderwał. W tej sytuacji oczywiście nie myślałam o żadnych kartach kredytowych. Jako główna posiadaczka karty, zauważyłam na wyciągu, że nadal systematycznie płacił swoją kartą. Ponieważ obecnie nie mamy kontaktu, nie mogę tak łatwo zdobyć tej karty. Czy mimo to muszę ponosić koszty, czy mogę się temu sprzeciwić? Pozdrowienia Kohlmeise
Bardzo mi przykro, ale początkowo jesteś odpowiedzialna, jako posiadaczka głównej karty. Być może możesz podjąć jakieś kroki prawne.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata