Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Limity dochodowe w 2010 roku dla premii mieszkaniowej i oszczędności pracowniczych

Napisany przez ADMCI4
Więc rok zbliża się do końca, a chciałbym mieć przejrzysty obraz finansowy na nowy rok. Dlatego szczególnie interesuje mnie, czy ktoś wie, czy wysokość limitów dochodowych do otrzymywania premii mieszkaniowej i dodatkowego oszczędzania na emeryturę przy umowach oszczędnościowych na cele mieszkaniowe zmieni się w przyszłym roku. Ponieważ mam dwa takie konta oszczędnościowe i mam zamiar je kiedyś wykorzystać na zakup nieruchomości, ta informacja jest dla mnie bardzo ważna. Profiler81

Re: Limity dochodowe w 2010 roku dla premii mieszkaniowej i oszczędności pracowniczych

Napisany przez ADMCI4
Cześć Profiler81, nie mam o tym żadnej wiedzy, a także mam umowę na budowę i bliski kontakt z opiekunem od kasy oszczędnościowej. Pozdrowienia Dario

Napisany przez C. Andreas
Nie, na pewno limity dochodów pozostają takie same.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata