Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: indywidualne obniżenie opłat za prowadzenie konta w bankach

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Przy ostatnim przeglądzie wyciągów z konta zauważyłem znowu, jak wysokie są w sumie opłaty za prowadzenie konta kwartalne. W zasadzie jestem bardzo zadowolony z mojego banku i niekoniecznie chcę zmieniać. Jednakże przyszedł mi do głowy pomysł, aby zapytać bank, czy nie oferują jakiejś zniżki na opłaty za prowadzenie konta. Banki muszą przecież działać w sposób konkurencyjny. Jestem ciekawy, czy ktoś z was próbował podjąć taką próbę i jaka była reakcja. Skrzynka z kłopotami 911

Napisany przez ADMCI4
Kummerkasten911 pisze: Cześć! Podczas ostatniego przeglądu wyciągów z konta zauważyłem znowu, jak wysokie są w zasadzie opłaty za prowadzenie konta kwartalnie. W zasadzie jestem bardzo zadowolony z mojego banku i nie chciałbym zmieniać. Przyszła mi jednak myśl, aby zapytać w banku, czy nie ma jakiejś zniżki na opłaty za prowadzenie konta. Banki muszą przecież działać zorientowane na konkurencję. Jestem ciekaw, czy ktoś z was podjął już taki krok i jaka była reakcja. Kummerkasten911
Cześć. Nie mam własnego doświadczenia, ale mogę sobie wyobrazić, że pomysł nie jest taki zły. W innych obszarach działalności banki też mogą oferować indywidualne propozycje. Dobranoc.

Napisany przez Lilith1976
Kummerkasten911 pisze: Witam! Podczas ostatniego przeglądu wyciągów z konta zauważyłem ponownie, jak wysokie są właściwie opłaty za prowadzenie konta kwartalnie. W zasadzie jestem bardzo zadowolony z mojego banku i nie chcę koniecznie zmieniać. Jednak przyszła mi na myśl myśl, aby zapytać bank, czy nie ma czegoś w rodzaju rabatu w odniesieniu do opłat za prowadzenie konta. Banki muszą działać zorientowane na konkurencję. Interesuje mnie, czy ktoś z was podjął już taki krok i jaka była reakcja. Kummerkasten911
Witaj Arno5678, Ja również kiedyś zmieniłem swojego długoletniego banku z dokładnie tego powodu. Chętnie możesz spróbować uzyskać darmowe konto w swoim banku, ale ze względu na twój specjalny status, bank musiałby ponieść dodatkowe koszty, ponieważ ich system musiałby zostać dostosowany do Twojego konta. Nie sądzę więc, że bank byłby tak hojny. W rezultacie znalazłem darmowe konto w banku bez negatywnych nagłówków pomimo kryzysu finansowego i opłat za prowadzenie konta wynoszących 0 euro. Teraz jestem bardziej niż zadowolony. Nawet jeśli nie znajdziesz oddziału w pobliżu, ten bank oferuje szeroką sieć banków partnerskich, gdzie można bezpłatnie wypłacać pieniądze. Bank nosi nazwę BBBank i ma siedzibę w Karlsruhe. Pozdrowienia Lilith1976

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata