Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy w 2010 roku będzie możliwa rezygnacja z ubezpieczenia samochodu?

Napisany przez ADMCI4
Ojej, zdaje się, że znów zaspałem. W każdym razie nie zapytałem na czas, czy istnieją tańsze ubezpieczenia samochodowe od mojego. Teraz sprawdziłem w internecie i znalazłem jedno. Niestety termin wypowiedzenia na koniec listopada już minął. Czy w przyszłym roku będę miał jeszcze możliwość wypowiedzenia lub zmiany mojego ubezpieczenia, czy muszę teraz znowu czekać cały rok?

Napisany przez ProperSoul
Cześć, z tego, co wiem - nie jestem ekspertem w tej dziedzinie - musisz anulować swoje ubezpieczenie samochodu do 30.11, jeśli chcesz je zmienić, aby od 1.1.10 otrzymać ochronę nowego ubezpieczenia. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić. Nie chcę tu w żadnym wypadku publikować fałszywych informacji. Życzę Ci powodzenia. ProperSoul

Napisany przez PI112
Cześć, nie ma nic więcej do dodania do wpisu ProperSoula. Możliwości wypowiedzenia umowy są bardzo dobrze wyjaśnione. Jednak uważaj na taryfy internetowe, ponieważ często występują tu haczyki, które nie są tak łatwe do zrozumienia. Pozdrowienia, Chris

Napisany przez Mike Spezi
ProperSoul pisze: Cześć, o ile mi wiadomo - nie jestem w tej dziedzinie absolutnym ekspertem - musisz wypowiedzieć swoje ubezpieczenie samochodu, jeśli chcesz je zmienić, najpóźniej do 30.11., aby od 1.1.10 mieć ochronę nowego ubezpieczenia. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić. Nie chcę tutaj w żadnym wypadku podawać fałszywych informacji. Życzę Ci powodzenia. ProperSoul
Uzupełnienie: Jeśli Twoje ubezpieczyciel nie dostarczy Ci ustalenia składki na nowy rok w czasie, masz prawo do wypowiedzenia umowy nawet po 30.11.! Pozdrowienia Mike

Napisany przez ADMCI4
Wow, to poszło szybko. Dziękuję za wasze odpowiedzi.PozdrowieniaAkordeonista

Napisany przez PI112
Cześć, teraz przyszło mi do głowy. W przypadku podwyżki składki istnieje również prawo do nadzwyczajnego wypowiedzenia umowy na 4 tygodnie. Pozdrowienia, Chris

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata