Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Mały kredyt w Citibanku.

Napisany przez Monsoon
Słyszałem wiele złego o Citibank. Jakie doświadczenia mieliście? Czy możecie polecić mi inną bankową?

Napisany przez C. Andreas
Monsoon pisze: słyszałem tyle złego o Citibanku. Jakie doświadczenia mieliście? A może polecacie coś innego?
Cześć, Citibank jest znany z wykorzystywania sytuacji. Chętnie oferowane są ubezpieczenia na życie, a do kredytów osobistych zdecydowanie należy ubezpieczenie kredytu od pozostałego zadłużenia, w wielu instytucjach. Uważaj. ubezpieczenie kredytu od pozostałego zadłużenia to czysty przekręt, prawdziwa łącznie zarówno dla banków. Musisz uważać, absolutnie nie bierz dodatkowych ubezpieczeń kredytowych, ponieważ znacząco podnoszą one skuteczne oprocentowanie. Jeśli chcesz ubezpieczyć się na wypadek śmierci, musisz wykupić ubezpieczenie na życie i to dostaniesz bardzo tanio. Jeśli potrzebujesz małego kredytu, sprawdź porównywarkę kredytową, gdzie banki online zostaną skontaktowane z Twoim zapytaniem, a stopa procentowa będzie nadal przystępna. Mój porównywarka budżetowa

Napisany przez MThiemann
Cześć Monsoon, do tej pory nie miałem żadnych negatywnych doświadczeń z Citibankiem. Oferta Citibanku często oferuje znacznie lepsze warunki niż inne banki, ale finansuje również niektóre kredyty, których inne banki nie chcą udzielać. Często proponowane są dodatkowe produkty (ubezpieczenie spłaty kredytu w przypadku śmierci oraz ubezpieczenie od niezdolności do pracy i bezrobocia), które czasami można uzyskać taniej. Tutaj możesz porównać kilka banków bezpośrednio. Citibank jest uwzględniony w porównaniu. Baufiservice24 Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez Monsoon
Do tej pory nie znalazłem w umowie niczego, co wskazywałoby na konieczność dodatkowego ubezpieczenia. Co jeszcze mnie interesuje. Umówiono stałą miesięczną opłatę. Czy nie mogę czasami płacić więcej, aby szybciej spłacić kredyt? Nie sądzę, że bank na to pójdzie, ponieważ zarabia na odsetkach...

Napisany przez C. Andreas
Monsoon pisze: do tej pory nie mogłem znaleźć niczego w umowie, co wskazywałoby na konieczność dodatkowego ubezpieczenia lub podobnego. Co mnie jeszcze interesuje. Umówiono stałą, miesięczną umowę. Czy nie mogę czasem płacić więcej, aby spłacić kredyt szybciej? Nie sądzę, że bank zgodzi się na to, ponieważ zarabia na odsetkach...
Sondertilgungen sind normalerweise immer möglich, es kommt aber auf das Institut an. Deshalb solltest Du vorher kurz anrufen und genau nachfragen, ile i kiedy dokładnie chcesz wpłacić.

Napisany przez Monsoon
Czy konieczne jest, aby możliwość dodatkowej spłaty kapitału była również uwzględniona w umowie?

Napisany przez Karin2202
Dodatkowe spłaty są zazwyczaj normalnie uregulowane w umowach dotyczących małych kredytów, gdyż z reguły idą one w parze z utratą odsetek dla banku, ponieważ spłacasz swoje pieniądze szybciej, co skutkuje zmniejszeniem kapitału podlegającego oprocentowaniu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata