Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Konta osobiste w bankach bez kredytu odnawialnego.

Napisany przez ADMCI4
Cześć, mam 17 lat i chcę otworzyć konto osobiste. Wiem, że jeszcze nie mogę teraz mieć debetu, ale ponieważ nie chcę zmieniać banku w przyszłym roku, chciałbym wiedzieć, czy istnieją banki, które w ogóle nie udzielają debetu. Wiem od mojej mamy, że dawniej Postbank wydawał tylko konta osobiste bez debetu. Czy ktoś zna inne banki, które postępują podobnie? Chciałbym ich z góry uniknąć. Pozdrawiam. Tibbi

Napisany przez ADMCI4
Z jednej strony rozumiem Cię doskonale, z drugiej jednak powinieneś przy wyborze swojej instytucji finansowej nie skupiać się tylko na tym, kto udzieli Ci debetu. Istnieją także inne istotne kryteria! Przy okazji nie znam banku, który by tego nie robił... Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Bank nie udzieli ci debetu, jeśli od samego początku jasno powiesz, że go NIE chcesz... Oczywiście zawsze masz możliwość samodzielnego złożenia wniosku o debet w przyszłości. Ps.: Znam bank, który nigdy nie udzieliłby debetu... ale konto kosztuje tam 15 euro/miesiąc... pytanie brzmi, czy tego chcesz?

Napisany przez Anonymouse
Polecam Ci ING Diba. Za darmo Bezpłatne konto oszczędnościowe Bezpłatna karta debetowa Bardzo przyjazne wsparcie itd. Jestem w pełni zadowolony z ich usług ;-) Pozdrowienia Anonymouse P.S. Mają również program polecający klientów, gdzie możemy oboje skorzystać. Jeśli jesteś zainteresowany/a, po prostu się skontaktuj.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata