Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy dotyczące surowców, metali szlachetnych i metali.

Re: Gdzie kupić monetę złotą w dobrych cenach?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, kto może mi powiedzieć, gdzie można kupić złote monety w dobrej cenie? Kto zna godnych zaufania sprzedawców? Pozdrowienia Bernie

Napisany przez luxus-shop2010
hallo może także zainteresowany złotymi sztabkami?? jestem z Turcji, możesz śmiało do mnie napisać moje referencje Referencje (www.luxus-shop2010.com) pozdrawiam M.uen

Napisany przez MsHardy
Cześć! Istnieje kilka różnych możliwości. Pierwszym miejscem, do którego możesz się zwrócić, jest Twoje bank. Po prostu zasięgnij tam porady. Ponadto, sprawdź oferty w internecie. Istnieje kilka wiarygodnych stron. Dobra jest na przykład strona www.321goldundsilbershop.de . Jeden z moich znajomych kupił tam już trochę złota. Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem. Pozdrowienia!

Napisany przez stechus kaktus
https://www.gold.de/goldmuenzen.html

Napisany przez Silberexperte
Jego adres to mannheim-edelmetalle.de Co tydzień dostępne jest nowe Highlite w super niskiej cenie specjalnej. Tego adresu warto zapamiętać.

Napisany przez tradert
Mój ulubiony: Auragentum wśród złota, srebra, monet złotych, monet srebrnych, sztabek złota - Auragentum.de, kupuję tylko ubezpieczone przez Trusted Shop u certyfikowanych sprzedawców lub bezpośrednio za gotówkę w sklepie. Pozdrowienia, tradert

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata