Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Kryteria wyłączenia dla wejścia w życie ubezpieczenia ochrony prawnej.

Napisany przez ADMCI4
Ponieważ już kilka razy irytowałem się tym, że nie mam przydatnego ubezpieczenia ochrony prawnej, a obecnie znów znajduję się w trudnej sytuacji, zastanawiam się teraz, czy warto dla mnie zawrzeć takie ubezpieczenie. Dla mnie ważne jest dowiedzenie się, które obszary są w ogóle objęte ochroną ubezpieczeniową oraz czy istnieją kryteria wyłączenia. Przecież te ubezpieczenia nie są wcale tanie. Ktoś ma pojęcie na ten temat? Dziękuję za odpowiedzi Pozdrowienia Kalle88

Re: Kryteria wyłączenia dla wejścia w życie ubezpieczenia ochrony prawnej.

Napisany przez hs-makler
Cześć, ubezpieczenie ochrony prawnej składa się z wielu „elementów”, które można dostosować do swoich potrzeb. Nie mogę powiedzieć, które elementy są dla Ciebie sensowne, ponieważ nie znam Twojej sytuacji życiowej (zatrudniony, samozatrudniony, posiadający samochód itp.). Wyłączenia istnieją oczywiście tak samo jak w każdym innym rodzaju ubezpieczenia. Dobre ubezpieczenie ochrony prawnej (dla osób fizycznych, ochrona prawa zawodowego i komunikacyjnego) dla osoby niebędącej samozatrudnioną kosztuje około 200 € rocznie. Z poważaniem Heiko Schmidt ________________ Pośrednik HS www.hs-makler.de ________________

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata