Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Wymagania finansowania nowego telewizora

Napisany przez ADMCI4
Cześć rano, nie jestem pewien, od czego zacząć. Mam 53 lata i nigdy w swoim życiu nie korzystałem z pożyczki, zawsze oszczędzałem na to, czego chcę sobie pozwolić. Obecnie moja sytuacja finansowa nie jest najlepsza, a do tego nagle zepsuł mi się telewizor. Chciałbym kupić nowy, ale nie mam wystarczająco dużo pieniędzy. Jako że jestem obecnie bezrobotny, chciałbym wiedzieć, jakie są warunki finansowania zakupu nowego telewizora. Dziękuję! Anton

Napisany przez 2Escorpio
Regularne dochody to najlepiej praca, dochody z najmu, emerytura, alimenty. Jeśli telewizor nie jest zbyt drogi, w niektórych bankach wystarcza nawet zasiłek dla bezrobotnych (w zależności od wysokości), jeśli otrzymuje się Hartz4, to w renomowanych bankach nie jest możliwe jego sfinansowanie. Ponadto dobra zdolność kredytowa w Schufa. Pozdrawiam, escorpio

Napisany przez ADMCI4
Cześć Escorpo, Dziękuję za informacje. Nie mam negatywnej rejestracji w Schufa. Jako regularne miesięczne dochody mam obecnie tylko zasiłek dla bezrobotnych. Jednakże teraz zdecydowałem się kupić mniejszy telewizor LCD za 300-350 euro bez finansowania... Dziękuję! Anton

Napisany przez TigerExpert
Regularne dochody lub stała praca od co najmniej 3 miesięcy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata