Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Czy możliwe jest korzystanie z bankowości internetowej we wszystkich bankach?

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór.Po latach oporu wreszcie zrozumiałem i doceniłem korzyści z korzystania z bankowości internetowej.Ostatecznie moja przyjaciółka mnie przekonała. Chciałbym teraz skorzystać z bankowości internetowej i ewentualnie zmienić bank, ponieważ obecny nie zapewnia mi odpowiedniego poziomu obsługi.Zanim podejmę ostateczną decyzję, chciałbym dowiedzieć się, czy wszystkie banki i kasy oszczędności już oferują bankowość internetową, czy też jest to dodatkowa usługa, którą trzeba specjalnie zapytać.Pozdrawiam, JamesTKirk

Re: Czy możliwe jest korzystanie z bankowości internetowej we wszystkich bankach?

Napisany przez 2Escorpio
Są pewnie jeszcze jakieś banki, które tego nie oferują... ale nie są mi one znane. Prawie 99,9% jednak to oferuje. Nie zawsze wszystkie warianty... ale zazwyczaj już PIN / Tan są dostępne.

Napisany przez Doso
Byłbym bardzo zdziwiony, gdyby istniały jeszcze banki, które nie oferują bankowości internetowej. Banki spółdzielcze i kasy oszczędnościowo-kredytowe również są wszystkie połączone w swoich związkach i praktycznie korzystają z bankowości internetowej swojego centrum danych, więc nawet najbardziej oddalona kasa oszczędnościowo-kredytowa oferuje w jakiś sposób bankowość internetową.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata