Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebna jest pożyczka w wysokości 17500 €.

Napisany przez tccenter
Przedstawiamy kredyt w wysokości 17500 € na istniejący już wózek gastronomiczny. Otrzymujesz 500 € miesięcznie. Przez 48 miesięcy. Jako zabezpieczenie otrzymujesz list przewozowy warty około 22 000 €. Wózek jest ubezpieczony na pełne ryzyko. Po 48 miesiącach zarobisz 6500 €. Wózek gastronomiczny stoi przed marketem na zasadzie umowy do 2015 roku. Biznes działa od marca 2009 roku. Jeśli jesteś zainteresowany, prosimy o kontakt mailowy pod adresem splashaddmin@gmx.de

Napisany przez Mike Spezi
A potem postawić mnie może z tyłu wśród pozostałych wierzycieli!? Ile z tego samochodu należy do Pana/Pani?

Napisany przez tccenter
Nie rozumiem Państwa pytania - przyczepa gastronomiczna zostaje w moim posiadaniu w 100% po dokonaniu płatności w wysokości 17 500 € - a jako zabezpieczenie otrzymują Państwo pismo.

Napisany przez tccenter
Informacja: Aktualnie wózek gastronomiczny jest wynajmowany za 1100 € miesięcznie, a teraz chcę go nabyć w ratach lub na zasadach Leasingu. Jako zabezpieczenie dostępny jest list własności. Umowa może być oczywiście sporządzona przez notariusza. Cena zakupu 17500 € Wartość według producenta 22500 € Wartość nowa przed 3 laty 36000 €

Napisany przez hs-makler
Cześć, Jakie jest Twoje miesięczne wynagrodzenie netto? Czy rozmawiałeś już z Twoim bankiem domowym? Dlaczego chcesz spłacać kredyt tylko w wysokości 500 € miesięcznie? Skoro wynajem wynosi 1100 €, to dlaczego cała ta kwota nie mogłaby być przeznaczona na spłatę kredytu? Pozdrawiam Heiko Schmidt ________________ HS Makler www.hs-makler.de ________________

Napisany przez tccenter
W ostatnich latach zawsze miałem bardzo dobre doświadczenia z finansowaniem takich małych kredytów przez „prywatnych” dostawców. Dlatego tutaj moje zapytanie. Obecnie pozostaje miesięcznie około 1500 € netto - chcę jednak kupić samochód, a nie dalej go wynajmować i spłacać przez 4 lata. Dodatkowo, miesięcznie powinno pozostać około 2000 € netto, co również nie stanowi problemu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata