Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pilnie kredytu.

Napisany przez kicos
Cześć wszystkim, pilnie potrzebuję kredytu do 5000 €, ale mój został odrzucony, ponieważ wydatki na moje utrzymanie nie były OK dla banku. Moje rachunki: 1200 € netto 405 € opłata za mieszkanie (wraz z opłatami) 40 € prąd 40 € telefon Według banku, po odliczeniu rachunków i oszacowanych kosztów utrzymania w wysokości 600 €, co jest dość sporo, to nie wystarczy. Który bank nie uwzględnia tak wysokich kosztów życia? Czy ktoś może mi w tej kwestii pomóc? Pozdrawiam, Kicos

Napisany przez hs-makler
Cześć, Czy masz umowę o pracę na czas nieokreślony i czy Twoje informacje w Schufa są w porządku? Z poważaniem Heiko Schmidt ________________ Pośrednik HS www.hs-makler.de ________________

Napisany przez kicos
hs-makler pisze: Cześć, Czy masz stałą umowę o pracę i czy Twoje informacje w Schufa są w porządku? Pozdrawiam Heiko Schmidt ________________ HS Makler www.hs-makler.de ________________
*Tak, informacje w Schufa są dobre, a umowa o pracę jest na czas nieokreślony*

Napisany przez MThiemann
Cześć Kicos, w porównaniu online kredytów ratalnych na mojej stronie internetowej są obecne banki, które często przyjmują minimalną kwotę do życia na poziomie tylko 550 EUR. Biorąc pod uwagę podane przez ciebie miesięczne dochody i wydatki, powinno to być odpowiednie. Raty dla 5 000 EUR na okres 60 miesięcy wahają się w zależności od dostawcy między 95 EUR a 98 EUR miesięcznie. Wprowadź swoje żądanie kredytowe, porównaj oferty banków i zobacz jakie warunki oferują. Pozdrowienia, M. Thiemann

Napisany przez TigerExpert
Możesz spróbować wybrać niższą stawkę lub poszukać ofert w innych bankach.

Napisany przez Dasdi1970
TigerExpert pisze: Możesz spróbować wybrać niższą ratę lub poszukać ofert innych banków.
ZASKOCZENIE! On znowu się pojawił! Celny i niezrównany! Włóż tygrysa do baku - zakręć i odbierz premię za złom...

Napisany przez Mike Spezi
TigerExpert pisze: Być może warto wybrać mniejszą ratę lub rozejrzeć się w innych bankach.
Tak, tak, ten miły tygrys!! Wypowiadałem się już na różne tematy, jak ubezpieczenie zdrowotne itp., na temat tego niemrawego tygrysa! Jego wielka, niezachwiana logika jest naprawdę niezrównana! Ale jeśli teraz grzecznie czyta to, co piszą inni, może przynajmniej jeszcze coś się nauczyć. Koty potrzebują troski!! mike

Napisany przez ADMCI4
Jeśli chodzi o koszty utrzymania, zdobyłem doświadczenie, że banki naprawdę różnie liczą i można je przekonać do własnych kosztów, nawet jeśli wydają się niskie. Jest to jednak kwestia uznaniowa. Poleciłbym po prostu złożyć kilka różnych zapytań w różnych bankach i poczekać, co powiedzą.

Napisany przez Mike Spezi
Moim zdaniem pytanie zadającego zostało już w pełni odpowiedziane przez posta Pana Thiemanna! Dlaczego niektórzy zawsze czują się zobowiązani lub wezwani do udzielania dalszych zbędnych komentarzy, niestety mi umyka.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata