Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Możliwości finansowania samochodu w 2010 roku

Napisany przez ADMCI4
Finansowo jestem praktycznie na absolutnym limicie, także jeśli chodzi o kredyty itp. Mimo to najprawdopodobniej nie będę miała innego wyboru niż kupić sobie w przyszłym roku inne auto. Zawsze miałam stare auta, które już krótko po zakupie musiały trafić do warsztatu. Chciałabym mieć nowe auto przynajmniej raz w życiu, z którym przez pierwsze lata nie będę miała żadnych napraw. Na razie nie mam pojęcia, skąd wziąć na to pieniądze. Moje bank będzie się pytał, czy jeszcze mam wszystkie koła, gdybym zapytała tam o kredyt... Czy ktoś zna jakieś rozwiązanie dla mnie?

Re: Możliwości finansowania samochodu w 2010 roku

Napisany przez MThiemann
Cześć DecoBar, é ventuell masz możliwość oszczędzania miesięcznie poprzez podsumowanie i refinansowanie swoich istniejących kredytów ratalnych, dzięki czemu będziesz mógł spłacić raty za nowy samochód. Często istniejące kredyty mogą być refinansowane na korzystniejsze warunki, na przykład z niższym oprocentowaniem lub dłuższym okresem spłaty, co w rezultacie prowadzi do mniejszych rat. Aby ocenić, czy taka możliwość istnieje w Twoim przypadku, potrzebuję jednak więcej informacji od Ciebie. Możesz skorzystać z ​​wniosku o kredyt ratalny [plik PDF: 45 KB] dostępnego na mojej stronie internetowej i przesłać mi wypełniony faxem. Wtedy sprawdzę, co jest możliwe w Twoim przypadku. Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata