Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: SGS

Napisany przez richard100
Wygląda to już całkiem nieźle. Pozdrowienia, Rich SGS zwiększa zysk o jedną trzecią SGS, genewska firma inspekcji towarów, zwiększyła zyski o jedną trzecią w minionym roku. Przychody wzrosły o 14,7 procent do 3,308 miliarda franków. Zysk netto wzrósł o 33,5 procent do 371 milionów franków w porównaniu z rokiem poprzednim, jak poinformowała firma we wtorek. To przewyższyło oczekiwania analityków finansowych. Przychody wzrosły o 14,7 procent do 3,308 miliarda franków. Akcjonariusze mają skorzystać w formie znacznie zwiększonej dywidendy w wysokości 50 franków na akcję. 31 franków ma zostać wypłacono jako dywidenda, w porównaniu do dwunastu franków z ubiegłego roku. 19 franków ma trafić do akcjonariuszy poprzez redukcję wartości nominalnej. SGS pozostaje również optymistyczne co do bieżącego roku. Wzrost powinien kontynuować się w tym samym tempie. (cpm/ap)

Napisany przez richard100
SGS Vorbörse spada w dół. Powód: Ex. Dywidenda. Pozdrowienia, Rich

Napisany przez Simona
Wczoraj sprzedałem swoje, po prawie dwóch latach. Częste zmiany w zarządzie mnie do tego zmusiły. Chociaż dotychczas bardzo szanowałem Capo (zawsze miał złote rączki, gdy chodziło o ponowne ożywienie firmy), zastanawiam się, jak jest z wiedzą na temat ludzi - czy coś się zmieniło - czy można się tak bardzo pomylić trzy razy. Zobaczymy. Wszystkiego dobrego. Pozdrowienia, Simona

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata