Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy PayPal jest dostępny również z kontem oszczędnościowym dla osób poniżej 18 roku życia?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie! Mam 17 lat i mam swoje własne konto bankowe od kilku lat. Za pomocą mojej karty mogę płacić także w sklepach. Ponieważ niedawno natrafiłem w internecie na Paypal i chciałbym go również używać, chciałbym wiedzieć, czy mogę połączyć tego rodzaju płatność ze swoim kontem. Czy to ma znaczenie, że nie mam jeszcze 18 lat? Chcę po prostu płacić za pomocą Paypal, to przecież praktycznie to samo co z kartą debetową. Ktoś może mi coś na ten temat powiedzieć? Pozdrowienia, Till919

Re: Czy PayPal jest dostępny również z kontem oszczędnościowym dla osób poniżej 18 roku życia?

Napisany przez Doso
Wypróbować czy skontaktować się bezpośrednio z PayPal?

Napisany przez 2Escorpio
Nie wolno Ci... PayPal jest uważane za otwarcie konta płatniczego, a ponieważ nie jesteś pełnoletni, nie możesz zawierać takich transakcji.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata