Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Otrzymywanie tradycyjnych usług bankowych

Napisany przez ADMCI4
Prawdopodobnie nadal żyję wczoraj. Ale pragnę, aby banki powróciły do swojego pierwotnego zadania i nie zostawiały klientów samym sobie w tak dużym stopniu. Czy niedługo będziemy mogli drukować nasze własne pieniądze?! Ponieważ obserwuję ten rozwój praktycznie we wszystkich bankach, interesuje mnie, czy istnieje jakiś bank lub też kasa oszczędnościowa, który wciąż doradza i obsługuje klientów tak jak kiedyś, co uzasadnia wysokie opłaty za prowadzenie konta. Bardzo bym się ucieszył, gdybyście mogli mi wymienić kilka takich instytucji.

Re: Otrzymywanie tradycyjnych usług bankowych

Napisany przez Finanzmaus
Cześć Hagen0709, banki głównie działają zorientowane na przedsiębiorstwo, co oznacza, że własny sukces jest stawiany ponad potrzeby klienta. Obecnie trudno znaleźć instytut, który nie działa w ten sposób. Warto więc polegać raczej na doradztwie opartym na opłatach, ponieważ ci doradcy są niezależni i bardziej skupiają się na interesach klientów. Choć trzeba płacić za usługi, można być pewnym otrzymania obiektywnej i niezależnej porady. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata