Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Zrozumiałe informacje online dla początkujących na giełdzie.

Napisany przez ADMCI4
Hej drodzy czytelnicy forum! Od wielu lat posiadam kilka akcji dwóch różnych firm (Bayer i Lanxess) i chciałbym stopniowo je zwiększać. Zawsze, gdy mam trochę wolnych euro, chciałbym kupić kilka dodatkowych akcji. Dlatego poszukuję informacji online, które są przejrzyste i zrozumiałe nawet dla laików i początkujących jak ja. Jeśli ktoś ma dla mnie dobre wskazówki, byłbym wdzięczny. Potrzebuję czegoś, do czego będę mógł się odwoływać długoterminowo. Dzięki!!!! Kian

Napisany przez EuroPaule
Cześć Kian, Kursy akcji są zazwyczaj kształtowane bardziej przez ogólny kierunek rynku (koniunktura, stopy procentowe, itp.) niż wiadomości dotyczące danej firmy. Dla ogólnego kontekstu sprawdzam informacje tutaj: www.finanzinfo-service.de Pozdrowienia, Paule

Napisany przez Musterdepot
Aktualne kursy oraz możliwość utworzenia portfela w formie listy kontrolnej można znaleźć tutaj: https://de.advfn.com Można się tam zarejestrować za darmo i korzystać z kursów oraz świetnych narzędzi do analizy wykresów.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata