Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Zwrot na moje konto PayPal.

Napisany przez ADMCI4
Witam serdecznie. Dotychczas nie miałem do czynienia z tym problemem, ale teraz potrzebuję pomocy tego forum. Niedawno wylicytowałem na Ebayu płaszcz, który jednak okazał się za duży. W porozumieniu z sprzedawcą odesłałem go. Zapłaciłem za przedmiot przez Paypal. Po pewnym czasie sprzedawca zwrócił mi kwotę, ale oczywiście na moje konto Paypal. To mi jednak nie pomaga, ponieważ nie robię zakupów przez Paypal regularnie. Czy mogę przelać tę kwotę na moje konto osobiste? Na Paypal nie mogę znaleźć na ten temat żadnych wskazówek. Miłej niedzieli Softkiller77

Napisany przez 2Escorpio
Oczywiście... jest gdzieś opcja Przelew na konto bankowe

Napisany przez Doso
Jeśli dobrze pamiętam, to jednak wiąże się to z dość wysokimi opłatami. To mnie wtedy zniechęciło i postanowiłem użyć tych pieniędzy przy następnym płatności przez PayPal, mimo że zajęło to kilka miesięcy.

Napisany przez 2Escorpio
Doso pisze: Jeśli dobrze pamiętam, to jednak wiąże się to z dość wysokimi opłatami. To mnie wtedy zniechęciło i postanowiłem użyć pieniędzy przy następnej płatności za pośrednictwem PayPal, nawet jeśli zajęło to kilka miesięcy.
Nie kosztuje ani grosza, aby przelać saldo na swoje konto bieżące... zajmuje tylko około 5 dni roboczych.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata