Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Anulowanie blokady karty kredytowej

Napisany przez ADMCI4
Okooło trzech miesięcy temu zablokowałem moją kartę kredytową, ponieważ myślałem, że ją zgubiłem lub została mi skradziona. Jednakże okazało się, że tak nie było, ponieważ kilka dni temu karta znalazła się cała i zdrowa. W międzyczasie dostałem nową kartę, a stara jest nadal zablokowana. Czy mogę teraz ponownie odblokować tę kartę i zacząć jej ponowne używanie, czy zostanie ona teraz zniszczona, jeśli poinformuję organizację, że ją odnalazłem? Pozdrowienia, Berliner

Napisany przez Doso
Weź nożyczki, pokrój drobno, wyrzuć - sprawa załatwiona.

Napisany przez Finanzmaus
Cześć Berlińczycy, Blokada karty kredytowej nigdy nie powinna zostać zdjęta, ponieważ nie wiadomo, co się z nią wydarzyło od momentu zgubienia do znalezienia. Ktoś mógł uzyskać dostęp do danych itp., a gdy blokada zostanie zdjęta, może dojść do nadużycia. Dlatego zalecam przesłanie karty do wydającej ją firmy, aby mogła ją odpowiednio zniszczyć. Jeśli wrzucisz ją do kosza, istnieje ryzyko, że wpadnie w złe ręce (mimo zablokowania zbyt ryzykowne!)!!! Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata