Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Ochrona ubezpieczeniowa w przypadku wypadku samochodowego spowodowanego przez osobę nieposiadającą prawa jazdy.

Napisany przez ADMCI4
Nie jestem z tego dumny, ale muszę poruszyć ten temat. Mój syn ma 23 lata i nie ma prawa jazdy. Wygląda na to, że już kilka razy jeździł naszym samochodem bez prawa jazdy i przede wszystkim bez naszej wiedzy, i jak dotąd wszystko dobrze się skończyło. Jednak podczas ostatniej przejażdżki w ostatni weekend spowodował wypadek naszym samochodem. Czy teraz mimo wszystko obowiązuje nasze ubezpieczenie OC, czy nasz syn musi sam pokryć szkody, które są bardzo wysokie? Jak powiedziałem, zabrał klucze i auto bez naszej wiedzy!

Re: Ochrona ubezpieczeniowa w przypadku wypadku samochodowego spowodowanego przez osobę nieposiadającą prawa jazdy.

Napisany przez ADMCI4
Kto prowadzi samochód bez uprawnień, popełnia przestępstwo!

Napisany przez ADMCI4
Czy wezwano policję?

Napisany przez ADMCI4
Czy ubezpieczenie sprawdza, czy sprawca wypadku miał uprawnienia do prowadzenia pojazdów?

Napisany przez Gerd
Oczywiście.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata