Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Godziny otwarcia banków w weekendy.

Napisany przez ADMCI4
Cześć, co zawsze sprawia, że bardzo się zastanawiam, to fakt, że wszystkie możliwe usługi, w tym sklepy spożywcze, rozszerzyły swoje godziny otwarcia w weekendy. Bez względu na to, czy jest to potrzebne czy nie. Tylko banki trzymają się z dala od tego trendu. Na przykład ze względu na moje godziny pracy nie mogę odwiedzić banku w ciągu tygodnia. Bardzo przydałaby mi się bardziej przyjazna dla klienta godzina otwarcia w sobotę. Czy istnieją banki, które już oferują ten rodzaj usługi, czy może to jest temat tabu wśród bankowców? pozdrowienia, UglyBoy

Napisany przez 2Escorpio
Przychody i pozyskiwanie klientów / sprzedaż nowych produktów w bankach byłyby zbyt niskie, aby opłacało się wprowadzać rozszerzone godziny otwarcia. Istnieją jednak niektóre banki, które są otwarte także w soboty.

Napisany przez Doso
Mój bank jest czynny online przez całą dobę, 7 dni w tygodniu

Napisany przez Finanzmaus
Doso pisze: Moje bankowość internetowa jest otwarta 24/7
Cześć, to przynosi korzyści - jeśli ktoś chce uzyskać szczegółowe porady - ale serdecznie niewiele, prawda? Pozdrowienia

Napisany przez Peter
Dotychczas widziałem/badłem banki od środka i nie chciały doradzać, a jedynie sprzedawać...

Napisany przez ProperSoul
Tutaj, w lokalnym oddziale Sparkasse, miałem mieszane doświadczenia. Są pracownicy, którzy rzeczywiście doradzają i tacy, którzy po prostu chcą sprzedać... Mam konto w Sparkasse tylko dlatego, że jestem jeszcze studentem i nie kosztuje mnie to nic. Ostatni raz byłem w oddziale na doradztwo około 3 lata temu, kiedy aktywowałem bankowość internetową. Ponieważ mam zajęcia od poniedziałku do piątku od godziny 8 do 16 lub 18, nie mam czasu odwiedzić oddziału podczas semestru. A w semestrze letnim zazwyczaj pracuję w godzinach otwarcia banku... A doradztwo telefoniczne jest bezwartościowe... Zobaczymy, jak będę to widział po ukończeniu studiów...

Napisany przez Peter
Jednak z zadowoleniem przyjąłbym częściowe dostosowanie godzin otwarcia do pracowników. Mam elastyczny czas pracy i mogę wcześniej wyjść z pracy, aby pójść do banku, ale moim zdaniem nie powinno to dotyczyć weekendów.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata