Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Wyzdrowienia ManfredBali.

Napisany przez Karat
Cześć Manfred, Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Wszyscy tutaj w forum z niecierpliwością czekamy na Twoje merytoryczne i interesujące wpisy. Wszystkiego dobrego. Karat

Napisany przez richard100
Cześć Karat, Wydaje mi się, że mnie krótko pomyliłeś. Jestem Rich, a Manfred to Manfred. Mam nadzieję, że niedługo nie zachoruję, bo przecież mam szczepionkę na grypę. :lol: :lol: Pozdrowienia, Rich

Napisany przez ManfredBali
Dziękuję za miłe życzenia. Rich: na dengę nie ma szczepionki ani innych leków, więc bądź ostrożny! :-( Zobaczymy, jak dzisiaj będzie się rozwijać Japonia (obecnie -2%). Czy to będzie dobry dzień na zakupy, czy może lepiej jeszcze zaczekać?

Napisany przez Simona
Byłem raczej pozytywnie nastawiony, ale trzeba dokładnie sprawdzić, co i gdzie. ? Pozdrowienia, Simona

Napisany przez richard100
Cześć Manfredzie, Witaj z powrotem na forum. Super, że to przeżyłeś. :lol: Na temat gorączki dengue jeszcze nie wiele się dowiedziałem. Wygląda na to, że w Europie nie jest to naprawdę istotny temat. Raczej w krajach tropikalnych. Sprawdziłem to tutaj jeszcze.

Napisany przez ManfredBali
Po powrocie do zdrowia będę znowu uszczęśliwiony: Ostatnio zrobiłem zakupy: CS 71,25 INGA 27,73 SLHN 223,8 Straumann 296,75 CFR 55,15 Nestle 377,00 Nawet chciałem spróbować DT ponownie po 13,10! (tak pozytywnie patrzę na najbliższe 2 miesiące).

Napisany przez ADMCI4
To obalasz moją teorię, zgodnie z którą ważni inwestorzy, którzy wciąż kupują w tym hossie, są instytucjonalni. Lancelot

Napisany przez Simona
Cieszę się, że znów jesteś złośliwy! Nadszedł czas na pozytywną energię, ponieważ w ciągu najbliższych dwóch miesięcy pojawią się ważne dane za rok 2005, a także kwiecień może być interesujący. Zobaczymy... Ogólnie rzecz biorąc, raczej nie będzie taniej. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez 2cybercrash
Jestem bardzo zadowolony z Twojego powrotu do zdrowia, Manfredzie. Gorączka denga nie jest zabawna, nie ma na nią lekarstwa, jest to wirus przenoszony przez komary, więc w takiej sytuacji pomaga tylko własny system immunologiczny. Aby zapobiec, trzeba odstraszać komary, osuszać bagna. Z intensywnym turystyką, takie choroby podróżne stają się coraz częstsze także u nas. W zeszłym tygodniu trochę za wcześnie kupiłem słabe kursy, ZFS, Nestle, Straumann, wszystko za nieco wyższą cenę, więc teraz masz przewagę nad. Wydaje mi się, że taktycznie jest to właściwe działanie, w najgorszym przypadku po prostu trzeba będzie dołożyć jeszcze jedno piętro niżej. USA może gwałtownie się odwrócić, został wyemitowany błędny sygnał wybicia na górę, gwałtowne odwrócenie w kształcie litery V połączone z manewrami kursowymi zawsze jest chętnie produkowane w USA, aby zdezorientować traderów.

Napisany przez Dany1
Cześć Manfred, widzę, że masz pewne zaległości... Cieszę się, że znowu masz apetyt... ale proszę, nie przesadzaj 8) Opublikowane liczby nie są takie złe, jednak perspektywy są raczej powściągliwe. Oczywiście trudno jest tworzyć tego rodzaju prognozy, a ostrożne przewidywanie, które jest przekroczone, jest znacznie cenniejsze dla kursu giełdowego niż entuzjastyczne, które nie zostanie spełnione.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata