Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Jak bezpiecznie ulokować pieniądze na 12 miesięcy przy atrakcyjnej stopie procentowej?

Napisany przez mari68
Cześć! Mam pytanie dotyczące inwestowania pieniędzy i mam nadzieję, że ktoś może podać mi kilka dobrych wskazówek. Chciałbym zainwestować pieniądze na maksymalnie 12 miesięcy, a najlepsza oferta mojego banku to 2% oprocentowanie w przypadku lokaty na ten okres. Według mnie to trochę mało. Czy ktoś może podać mi wskazówkę, jak mogę uzyskać lepszą stopę zwrotu, czy czy ta stopa procentowa jest w porządku?

Re: Jak bezpiecznie ulokować pieniądze na 12 miesięcy przy atrakcyjnej stopie procentowej?

Napisany przez Doso
www.targobank.de Była bank citibank z nowym właścicielem, od poniedziałku z nową nazwą. Jedna z ofert powitalnych to prawdopodobnie konto oszczędnościowe z dość korzystną stopą procentową.

Napisany przez Graufell
Wspomniane 2% są aktualnie dość wysokie. Większość banków oferuje niższe stopy procentowe.Targo-Bank faktycznie oferuje specjalne oprocentowanie w wysokości 3%. Jednakże dotyczy to tylko 6 miesięcy.Cortalconsors, jeden z brokerów internetowych, oferuje 3,5% (oprocentowanie lokat terminowych na 12 miesięcy), ale tylko przy przeniesieniu depozytu.Zawsze gdzieś jest jakiś haczyk.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata