Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Różne formy kredytów ratalnych i ich znaczenie

Napisany przez ADMCI4
Chciałbym wziąć kredyt ratalny w banku. O tym również już rozmawiałem z moimi przyjaciółmi. Wpadły wtedy terminy, których wcześniej nie słyszałem. Nikt jednak nie potrafił mi ich dokładnie wyjaśnić. Chodzi o kredyt odnawialny lub pożyczkę polisową. Jaka jest ich dokładna definicja? Czy są to również kredyty ratalne, które może wziąć przeciętny Kowalski? Jakie są zalety w porównaniu z zwykłym kredytem? Mam wielką nadzieję, że tutaj znajdę ludzi, którzy mogą mnie oświecić...! SaschaT

Napisany przez MaikB
Raty to zwykły kredyt, w którym standardowo spłacana jest rata miesięczna, dlatego nie ma tutaj żadnej różnicy. Nawet w przypadku kredytów online, samochodowych itp. różnice są znikome. Mam nadzieję, że udało mi się pomóc w Twoim pytaniu.

Napisany przez MThiemann
Cześć Sascha, pożyczka rewolwingowa oznacza, że dostajesz limit kredytowy, który możesz spłacić w dowolnym momencie i ponownie wykorzystać - do wysokości przyznanego limitu. Płacisz odsetki tylko od aktualnie wykorzystanej kwoty kredytu. pożyczka policji oznacza: kredyt w połączeniu z istniejącym lub nowo zawieranym ubezpieczeniem na życie. Moim zdaniem te dwie formy kredytów są nieistotne dla Twojego zapotrzebowania kredytowego. Możesz skorzystać z porównania kredytów ratalnych online na mojej stronie internetowej, aby zapoznać się z możliwościami. Dzięki temu możesz jednocześnie złożyć wniosek kredytowy w aż do dziesięciu banków. Nie poniesie z tego tytułu żadnych kosztów! Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata