Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt od 10 000 do 12 000 euro.

Napisany przez ADMCI4
Cześć, Szukam pożyczki w wysokości od 10 000 do 12 000 euro. Chciałbym spłacać ją w miesięcznych ratach w wysokości 200 euro. Jestem zatrudniony na stałe od 3 lat u mojego obecnego pracodawcy, mieszkam bezpłatnie i zarabiam 850 euro netto miesięcznie. Otrzymałem już odmowę od Santander i Citibank, prawdopodobnie dlatego, że mam już bieżący kredyt, a moje miesięczne dochody nie są bardzo wysokie. Ten kredyt miałby zastąpić nowy, a z pozostałej kwoty chciałbym kupić nowy samochód, więc mógłbym również zaoferować tytuł własności pojazdu jako zabezpieczenie. Obecnie czekam na odpowiedź od BON-Kredit. Czy ktoś może znać jeszcze jakąś bank, do którego mógłbym się zwrócić? Być może mogę także dostać prywatną pożyczkę gdzieś? Pozdrowienia Markus

Napisany przez Finanzmaus
Cześć Markus1988, być może masz szczęście w SWK Bank. Tam udzielają również kredytów osobistych (również na spłatę innych zobowiązań), więc możesz spróbować tam szczęścia. Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Dziękuję najpierw za odpowiedź... Otrzymałem od tego samego banku odmowę, podobnie jak w przypadku Bonkredit. Czy ktoś może mieć rozwiązanie dla mnie? Koszty utrzymania mojego obecnego pojazdu są po prostu zbyt wysokie, pilnie potrzebuję innego samochodu, i jak wspomniałem: Mogę również zaoferować dowód rejestracyjny jako zabezpieczenie. Czy ktoś mógłby i chciałby zaoferować mi prywatny kredyt? Pozdrowienia

Napisany przez C. Andreas
Cześć! Dziękuję najpierw za odpowiedź... Otrzymałem również odmowę w tej samej banku, tak samo jak w Bonkredit. Czy ktoś może mieć rozwiązanie dla mnie? Koszty utrzymania mojego obecnego pojazdu są po prostu zbyt wysokie, pilnie potrzebuję innego samochodu, i jak już wspomniałem: Mogę także złożyć dowód rejestracyjny jako zabezpieczenie. Czy ktoś mógłby mi zaoferować prywatny kredyt? Pozdrowienia Cześć Markus, Spróbuj tutaj pod kredyt: Porównanie finansowe różnych ubezpieczeń i emerytur w moim porównaniu oszczędności budowlanych Tutaj możesz złożyć jednocześnie zapytanie online do kilku banków i natychmiast otrzymasz odpowiedź pozytywną lub negatywną Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Dziękuję najpierw... spróbuję. Pozdrowienia

Napisany przez MThiemann
Cześć Markus1988, przy kwocie kredytu 12 000 EUR i okresie spłaty 72 miesięcy miesięczna rata wynosi około 195 EUR. 550 EUR zostanie uwzględnione jako minimalna kwota do życia w Twoim budżecie. Jeśli bank przyjmuje fikcyjny czynsz (chociaż mieszkasz za darmo), już teraz pojawia się niedobór w Twoim budżecie domowym. Nie będzie to łatwe! Możesz skorzystać z porównania kredytów ratalnych online na mojej stronie internetowej, aby bezpośrednio porównać kilka banków i zazwyczaj w ciągu kilku minut otrzymać odpowiedź od banków (np. Postbank, Deutsche Bank, Netbank, DKB, DSL itp.). Ponieważ porównanie jest bezpłatne i nie wpłynie na Twój wynik w rejestrze Schufa, myślę, że powinieneś to sprawdzić. Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez Markus1988
Cześć! Nie miałbym problemu z dłuższym okresem kredytowania, a jeśli konieczne, mogę się zgodzić nawet na kwotę 10000 euro. Spróbuję najpierw tego rozwiązania, dzięki za odpowiedź! Pozdrowienia

Napisany przez Markus1988
Teraz dostałem jeszcze 2 wnioski, jeden od CREDIT EUROPE BANK i jeden od TARGO BANK, w przypadku TARGO BANK już z propozycją zmiany kwoty kredytu na 10 000. Co myślicie, w której banku mam większe szanse? 12 000 w Credit Europe Bank czy 10 000 w Targo Bank? Nie chcę odrzucać żadnych wniosków =) Pozdrowienia

Napisany przez MThiemann
Cześć Markus1988, Credite Europe Bank nie jest mi znana, dlatego nie mogę nic na ten temat powiedzieć. Za Targobank stoi dawna Citibank (po zmianie nazwy). Warunki powinny być nieco wyższe niż w innych bankach. Jakie warunki zostały Ci zaproponowane? Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez ADMCI4
Złożyłem standardowe podanie o 12 000 euro, a oni odesłali mi ofertę z 10 000 euro i dodatkowym komunikatem, że 12 000 nie jest możliwe. Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Właśnie wysłałem wniosek do Targo Bank. Mimo że Citibank już mnie odrzuciła, mam niewielką nadzieję, że Targo Bank może zgodzić się na 10 000. Czy ktoś ma inny pomysł, jak zdobyć kredyt? Jestem otwarty na różne długości okresu kredytowania i kwoty. Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Cześć Wiem, że od tego czasu minęło trochę czasu od Twojego posta, ale chciałbym wiedzieć, czy u Ciebie się udało.... Mam dokładnie ten sam problem, zarabiam między 850 a 920 euro, ale Targobank, Credit Europe Bank, Bon Kredit, moj bank itp. mnie odrzucili. Podejrzewam, że to ze względu na zarobki, ale również nie płacę czynszu i chciałbym po prostu spłacać JEDNĄ ratę zamiast wielu małych.... Jeśli u Ciebie się udało, powiedz mi jak albo gdzie. Moi rodzice niestety nie mogą mi pożyczyć pieniędzy.

Napisany przez verbraucher
Cześć, mogę polecić Ci tę witrynę porównawczą. Po prostu uruchom porównywarkę kredytów i dokonaj wyboru. U mnie się sprawdziło. Również przy ubezpieczeniach, prądzie i gazie jest interesujące. Pozdrawiam

Napisany przez Stefan-H
Cześć Markus,

sprawdź w Google Tippkred. Tam możesz porównać ze sobą wiele ofert i wybrać dla siebie tę z najniższym oprocentowaniem! Na pewno masz również możliwość znalezienia odpowiedniego kredytu dla siebie w Twoim przypadku! Życzę Ci powodzenia!

Napisany przez Joker2014
Myślę, że w ciągu ostatnich 4 lat udało mu się coś znaleźć.

Napisany przez Kass Finanz
Cześć,
banki obliczają od dochodu netto koszty utrzymania (zestawione w zależności od stanu cywilnego), koszty wynajmu (ewentualnie także zestawione) i obciążenie ratami.
Przy dochodzie około 850 € w tej kalkulacji pozostaje tylko ujemna liczba.
Nie ma możliwości zaciągnięcia kredytu, nie ma miejsca na finansowanie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata