Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt ratalny w wysokości 20 000 euro w wysokości 3,99%?

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Chciałbym spłacić moją przesadnie drogą pożyczkę w Santander Consumer Bank i postanowiłem poszukać ofert kredytowych w internecie. Natknąłem się na propozycje, które brzmią absolutnie kusząco. Jednak jestem bardzo ostrożny i martwię się, że mogą pojawić się problemy, gdy już podpiszę umowę. Jak realistyczna jest oferta kredytu w wysokości 20000 euro z oprocentowaniem 3,99%? Musi być jakiś haczyk....!?! Z pozdrowieniami, Füchslein

Napisany przez MThiemann
Cześć Lisku, zazwyczaj te niskie oprocentowanie jest oferowane jako atrakcyjne oferty na okres dokładnie 12 miesięcy i dokładną kwotę kredytu w wysokości 10 000 EUR. Sprawdź uważnie w drobnych drukach pod symbolem *. Z mojego punktu widzenia, z powodu wysokiej miesięcznej raty, jest to dość nierealistyczne. Aby uzyskać dość dobry przegląd możliwych warunków, zapraszam do porównania kredytów ratalnych online na mojej stronie internetowej. Tam możesz od razu złożyć wniosek o kredyt i porównać oferty aż do dziesięciu banków jednocześnie. Nie poniesiesz żadnych kosztów, a oferty porównania zostaną przesłane do Ciebie bezpośrednio e-mailem. Na podstawie mojego doświadczenia zakładam, że można osiągnąć znacznie tańsze oferty niż te oferowane przez Santander Bank. Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez yamahama
Mogę tylko zgodzić się z użytkownikiem MThiemann. Rzeczywiste oprocentowanie wynoszące 3,99% to rodzaj niskie stopy procentowej, której praktycznie żaden kredytobiorca nigdy nie dostanie. Twój indywidualny oprocentowanie zazwyczaj zależy od twojej zdolności kredytowej, dlatego należy spodziewać się znacznie wyższych kosztów - chociaż nie oznacza to, że zmiana z Santander na inną opcję nie mogłaby się opłacać.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata