Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Odkładanie ...

Napisany przez Finanzi
Cześć społeczności, jestem tu nowy i uważam, że forum jest naprawdę bardzo informatywne. Mam do was od razu pytanie dotyczące oszczędności na większą skalę w ciągu 3-5 lat. Zostanę przeniesiony razem z żoną za granicę (USA) i mam możliwość odkładania dużej części naszych pieniędzy. Ponieważ pieniądze te powinny być dostępne na przyszłe zakupy/Dom budowlany, chciałbym zainwestować je bezpiecznie i z zyskiem. Czy ktoś z was ma jakiś pomysł? Pozdrowienia, Finanzi

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Finanzi, rozwiązaniem będzie zatem umowa oszczędnościowa na cele mieszkaniowe!

Napisany przez C. Andreas
Finanzi pisze: Dzień dobry Społeczności, jestem nowy tutaj i uważam, że forum jest naprawdę bardzo pouczające. Mam od razu pytanie do was dotyczące gromadzenia trochę większej sumy pieniędzy w ciągu 3-5 lat. Zostanę przeniesiony razem z moją żoną za granicę (USA), co daje mi możliwość uzbierania dużej sumy pieniędzy. Ponieważ pieniądze te powinny być dostępne do późniejszego zakupu/domu budowa, chciałbym zainwestować te pieniądze w sposób bezpieczny i dochodowy. Czy ktoś z was ma pomysł ? Pozdrawiam Finanzi
Cześć, sprawdźcie proszę porównanie oszczędności budowlanych dla oszczędności budowlanych oraz kasy oszczędnościowej - Moje porównanie oszczędności budowlanych, gdzie przedstawione są różne scenariusze. W razie zainteresowania i indywidualnych obliczeń, po prostu złożcie zapytanie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata