Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Jak najlepiej wziąć kredyt w firmie Easy Credit.

Napisany przez winter2010
Cześć, Jestem zainteresowany/a wzięciem kredytu Easy, który powinien być bardzo dobry i szybki w realizacji. Kto może udzielić wskazówek lub podać kontakt do kogoś odpowiedniego? Dzięki i pozdrowienia

Napisany przez Doso
Czy Easy Credit nie jest stosunkowo drogi (= wysokie oprocentowanie)?

Tak, ale potrzebujemy większej kwoty, a wydaje mi się, że to jest dostępne tylko w ten sposób

Napisany przez C. Andreas
winter2010 pisze: Tak już, ale potrzebujemy większej kwoty i sądzę, że to jest możliwe jedynie w ten sposób
Cześć, Easy Credit jest dostawcą Volkbanków i naprawdę nie jest tani. Dodatkowo chętnie sprzedaje się ubezpieczenie spłaty kredytu. Znajdziesz znacznie tańszego dostawcę tutaj w dziale kredyt: Porównanie finansowe dla różnych ubezpieczeń i emerytur na moje bicie porównania budżetu Zapytanie jest kierowane bezpośrednio do około 7 banków naraz, otrzymasz natychmiastową odpowiedź mailową z akceptacją lub odrzuceniem. - następnie wydrukuj umowę - załącz wymagane dokumenty - wyślij pocztą za pośrednictwem procedury ID-Verfahren. - koniec

Cześć, niestety tam także tylko do 50 000 euro. Może masz jeszcze jakąś wskazówkę?

Napisany przez C. Andreas
winter2010 pisze: Cześć, niestety tam też tylko do 50 000 euro. Czy masz może jeszcze jakiś pomysł?
Po co potrzebujecie te pieniądze i przede wszystkim ile?

To jest długa historia, dzisiaj po pracy dodam tutaj osobistą wiadomość e-mail. Nie chcę roztrząsać naszej sytuacji tutaj. Dziękuję, że się. Myślę, że około godziny 18.oo będę w domu i napiszę Wam wszystko krótko. Pozdrowienia

Napisany przez Gerd
Cześć Easy Credit brzmi dobrze, ale tak naprawdę nim nie jest. Nawet tam nie dostaniesz 50 000 €. Kluczowe pytanie brzmi, na co jest przeznaczone to pieniądze i jakie zabezpieczenia są dostępne. Niewiele banków udzieli takiej kwoty na czysto.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata