Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Aktualizacja zupełnie nienaruszonej karty kredytowej.

Napisany przez ADMCI4
Cześć. Dziś rano miałem dziwne doświadczenie. Ponieważ przy bankomacie mojego banku była długa kolejka, postanowiłem pójść do pobliskiego bankomatu innej banku. Chciałem wypłacić 100 euro za pomocą mojej karty MasterCard. Na ekranie pojawiła się informacja, że moja karta nie została zaakceptowana... Wtedy postanowiłem wrócić do bankomatu mojego banku i spróbować tam. Gdy wsunąłem kartę, krótko później została ona wysunięta i wyświetlono mi komunikat, że karta została teraz zaktualizowana i mogę znowu z niej korzystać. Co to oznacza? Czy ma to coś wspólnego z niedawnymi nieprawidłowościami dotyczącymi kart kredytowych? Jednak w żaden sposób nie zostałem poinformowany przez mój bank. Czy wszystko było zgodne z prawem, czy też lepiej zapytać w moim banku? Teraz jestem nieco zdezorientowany! Emilio

Napisany przez 2Escorpio
Niektóre banki, zwłaszcza banki oszczędnościowe, mają problemy z chipem... nie przechodzi on na rok 2010... dlatego po włożeniu go do bankomatu z tej samej grupy, zostaje automatycznie zaktualizowany.

Napisany przez Doso
Sądzę, że mimo wszystko powinieneś zapytać w swoim banku.

Napisany przez 2Escorpio
Doso pisze: Sprawdź jednak w banku.
Ma on rację :=)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata