Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Wymagania do uzyskania karty kredytowej

Napisany przez ADMCI4
Cześć kochani! Mam 18 lat i uczę się na handlowca hurtowego. Ponieważ mam dziewczynę w Szwajcarii i często ją odwiedzam, przydałaby mi się karta kredytowa. Mój tata powiedział mi jednak, że taką kartę można dostać dopiero, gdy zarabia się ponad 2000 euro miesięcznie. Trudno mi to sobie wyobrazić, ponieważ również niektórzy z moich przyjaciół mają karty kredytowe i nie zarabiają tak dużo. Oni jednak nie są już na praktykach. Jakie są dokładne warunki uzyskania karty kredytowej? Dzięki i pozdrowienia, Vincenz

Re: Wymagania do uzyskania karty kredytowej

Napisany przez ProperSoul
W zasadzie, dla karty kredytowej decydującą kwestią jest twoja zdolność kredytowa. Na przykład, jestem studentem, mam ponad 27 lat i nie mam stałych dochodów. Chciałem kartę kredytową, aby móc robić zakupy online w kilku sklepach wideo. Wtedy zwróciłem uwagę na DKB i złożyłem wniosek o konto DKB Cash. Zostało ono zatwierdzone, a na karcie Visa został mi przyznany limit kredytowy w wysokości 500 euro. Więcej informacji znajdziesz TUTAJ lub bezpośrednio na stronie dkb.de

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata