Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Droga karta kredytowa z zniżkami specjalnymi - wartość z wraca.

Napisany przez ADMCI4
Cześć Ludzie, Dostałem ofertę karty kredytowej, za którą muszę zapłacić wysoką roczną opłatę, ale podobno daje mi to specjalne rabaty na większości stacji benzynowych w kraju. Jest to VisaCard i trudno mi sobie wyobrazić, że dzięki niej mogę tankować taniej. Roczna opłata wynosi ponad 80 euro, co oznacza, że oszczędności muszą być naprawdę duże, aby warto było posiadać tę kartę. Z drugiej strony ceny paliwa też nie są najniższe... Kto ma już doświadczenie z taką kartą i może udzielić mi rady? Anton

Napisany przez Doso
Istnieją takie karty. Oferują one kilka procent rabatu na paliwo, maksymalna stawka, jaką znam, to 5%. Zazwyczaj jednak obowiązuje ona tylko w określonych stacjach paliwowej danej marki, które i tak są dość drogie - zniżka nie pomaga w takiej sytuacji. Myślę, że jest to interesujące tylko dla osób, które dużo podróżują.

Napisany przez 2Escorpio
Doso pisze: Istnieją takie karty. Które oferują kilka procent rabatu na tankowanie, najwyższy jaki znam to 5%. Zazwyczaj jednak jest to ograniczone do określonych stacji benzynowych, które i tak są dość drogie - rabat nie wiele zmienia. Myślę, że jest to interesujące tylko dla absolutnych kierowców.
*zgadza się*...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata