Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt w wysokości 50000 zł - gdzie najlepiej?

Napisany przez right
Cześć! Obecnie zastanawiam się, czy powinienem wziąć kredyt, aby kupić mieszkanie na własność. Ponieważ dotąd nigdy nie miałem kredytu, nie mam zielonego pojęcia na ten temat. Dlatego moje pytania brzmią: - Gdzie mogę uzyskać najlepsze warunki? - Jakie są możliwe okresy kredytowania? - Jakie odsetki powinienem uwzględnić?

Re: kredyt w wysokości 50000 zł - gdzie najlepiej?

Napisany przez PI112
Cześć prawda, Zdecydowanie powinieneś przeprowadzić nie tylko jedną rozmowę, twoimi rozmówcami powinni być znane banki i firmy ubezpieczeniowe (które udzielają kredytów hipotecznych). Zawsze prowadź rozmowy osobiste, więc nie wybieraj bezpośrednich banków, nawet jeśli mogą być o 0,2% tańsze. Błąd w finansowaniu będzie kosztował cię znacznie więcej. Okresy kredytowania od 1 do 25 lat są możliwe. Oprocentowanie zależy od okresu kredytu, sposobu wykorzystania, kwoty kredytu itp. Rozpoczyna się od około 3,5% do niecałych 4% (przy długich okresach kredytowania). Pozdrowienia, Chris

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata