Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Karta kredytowa z zdjęciem posiadacza karty.

Napisany przez ADMCI4
Cześć....... Kiedy ostatnio płaciłem kartą kredytową w sklepie, zauważyłem, że ludzie przy kasie nie traktują zbyt poważnie sprawy weryfikacji tożsamości. Przekazałem kasjerce kartę, ale nie porównała ona podpisu na karcie z podpisem na paragonie. Kilka dni temu przeczytałem, że istnieje także możliwość wydania karty kredytowej z zdjęciem posiadacza karty. Myślę, że to świetny pomysł i chciałbym się dowiedzieć, czy oferują to tylko określone firmy czy też trzeba o to specjalnie poprosić. Kto może mi to powiedzieć????

Re: Karta kredytowa z zdjęciem posiadacza karty.

Napisany przez 2Escorpio
Hej... Tak, istnieją karty kredytowe z zdjęciami... ALE w niektórych bankach można zaprojektować swoje własne karty... na przykład mężczyzna może umieścić zdjęcie swojej żony na karcie Konkluzja: Twoje zdjęcie na karcie nie ma wielkiego znaczenia. Niektóre banki oferują specjalne wzory (w tym zdjęcie) za dodatkową opłatą jednorazową... zazwyczaj od 5 do 10 euro. Po prostu zapytaj w swoim banku.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata