Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Złapani na pracach na czarno, co czeka rodzinę?

Napisany przez schorle
Cześć, przez ostatnie dwa dni bardzo mnie dręczy następujący problem.... Zaczynamy najlepiej od początku: ... Moi rodzice oboje pracowali, mój ojciec był technikiem dentystycznym, moja matka pracowała jako pomoc na pół etatu ( ... po przyjeździe do Niemiec nie został uznany jej dyplom z dziedziny muzycznej, dlatego podjęła tę nisko płatną pracę) ... na razie wszystko dobrze... około rok temu moja matka zachorowała na chorobę neurologiczną, która powoduje paraliż części ciała mojej matki podczas wysiłku fizycznego i silnego stresu, przez co traci czucie w różnych częściach ciała, w rezultacie przestała być zdolna do pracy, nawet jeśli było to tylko 400 euro, wpłynęło to na budżet domowy, więc mój ojciec był zmuszony dorabiać NIELEGALNIE, aby się wyżywić,... teraz jednak został przyłapany ... z internetu wiem, że grozi mu grzywna do 50 000 euro. Nie będziemy w stanie tego zapłacić,... z czym teraz musimy się liczyć? Czy grozi mu kara więzienia w przypadku braku zapłaty? Jeśli tak, czy zostanie nam zabrany Dom? ... ponieważ mamy na niego kredyt, którego nie jesteśmy w stanie spłacić bez dochodu mojego ojca... jakich świadczeń od państwa możemy się spodziewać? Jeśli w ogóle, biorąc pod uwagę, że wcześniej oszukaliśmy państwo..... Pozdrowienia, schorle

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata